LŠN, Žusterna, 5. razred

Nazadnje spremenjeno 21.9.2018 , ob 19:44 Urejal: Judita Nemeček


PETI DAN:
Zadnji dan smo dopoldanski čas izkoristili za plavanje v morju. Počakali smo le še podelitev diplom in se odpeljali proti Litiji. Utrujeni, a polni lepih vtisov, smo rekli le še: BYE, BYE, MORJE!


ČETRTI DAN:
Dobro smo izkoristili tudi predzadnji dan v Žusterni. Zopet smo plavali, se učili, izdelovali smo papirnate ladjice. Zvečer smo se odpravili v strmi klanec, a ni nam bilo žal. Pričakal nas je ogromen, razsvetljen šolski stadion OŠ Antona Ukmarja, na katerem smo potrošili še zadnje moči za nogomet, košarko in druge igre z žogo.


TRETJI DAN:
Tretji dan nam je minil, kot bi trenil. Dan smo začeli z jutranjo telovadbo na morski obali. Po plavanju v dopoldanskem času smo imeli pouk na terasi. Vzeli smo si tudi čas za pletenje in se pripravili za “rožnati oktober”. Po kosilu in popoldanskem plavanju smo v daljavi opazovali tanker, ki je izplul iz pristanišča. Po večerji smo se odpravili v Koper in se v večernih urah vrnili v hotel, kjer smo takoj utrujeni zaspali.DRUGI DAN:
Tudi drugi dan smo preživeli aktivno. Ob sedmi uri smo že pričeli z jutranjo telovadbo, nato pa nadaljevali s plavanjem v bazenu. Potem smo se z ladjo odpeljali v Piran, kjer smo si ogledali akvarij in se sprehodili po starih mestnih ulicah. Po večerji smo imeli čas tudi za pouk in še za nočno kopanje v morju.


PRVI DAN:
Za nami je pester prvi dan. Namestili smo se po sobah, opravili preizkus plavanja, bolje pa smo se spoznali tudi z našimi vrstniki. Večer smo zaključili z druženjem na plaži.

Objavljeno: 17 septembra 2018 , Avtor: Judita Nemeček