MŠ – 7.-9. r. – Tekmovanje Mladina in gore

Nazadnje spremenjeno 23.6.2019 , ob 16:39 Urejal: maja.bregar

Danes, 10. 11. 2018,  je v Semiču potekalo 30. regijsko tekmovanje iz znanja planinstva Mladina in gore. Ekipi OŠ Gradec sta se uvrstili na 30. državno tekmovanje iz znanja planinstva, ki bo potekalo v soboto, 26. januarja 2019, v Podnanosu. Iskrene čestitke Maši Kristini Jere, Pini Luciji Golouh, Janu Ponebšku, Maju Jovanoviču, Sari Emiliji Jere, Pii Pregel, Nuši Šef in Evi Škrabanja. Najlepša hvala tudi Planinskemu društvu Litija za sodelovanje pri pripravi učencev na tekmovanje.

                                                                                                                                                    Mentorica Maja Bregar

 

Ekipi OŠ Gradec sta se v soboto, 26. 1. 2019, udeležili 30. državnega tekmovanja Mladina in gore.  Mladi so tekmovali v znanju, veščinah in izkušnjah z vseh področij in oblik planinskega delovanja. Ekipa Svinjske nogice, ki sta jo sestavljali učenki Nuša Šef in Sara Emilija Jere, je dosegla 8. mesto. Ekipa Mutantske krave na kubik, ki jo sestavljajo učenci Maša Kristina Jere, Pina Lucija Golouh, Maj Jovanovič in Jan Ponebšek, pa je dosegla 14. mesto. Vsem tekmovalcem iskrene čestitke!

V letošnjem šolskem letu sta bili obe tekmovalni ekipi zelo uspešni. Še enkrat iskrene čestitke! Tudi v naslednjem šolskem letu bodo v okviru interesne dejavnosti Mladi in gore potekale priprave na regijsko tekmovanje Mladina in gore 2019, ki bo potekalo 9.11.2019. Vsi tisti, ki vas zanimajo planinske vsebine, vljudno vabljeni, da se nam pridružite. Do takrat pa pridno raziskujte lepote gora.                                                                                                                                     Mentorica: Maja Bregar

 

Objavljeno: 10 novembra 2018 , Avtor: maja.bregar