ZŠN, Bohinj, 6. razred

Nazadnje spremenjeno 18.1.2019 , ob 10:50 Urejal: Tjaša Končina

5. DAN:

Zadnji dan nas je narava obdarila z obilico snega, kar smo izkoristili za igre na snegu, krpljanje in tek na smučeh. Čakata nas še kosilo in pot domov. 

 

4. DAN:

Danes vremenski pogoji niso bili najbolj idealni, a smo se vseeno odpravili na smučišče Soriška planina. Vsi učenci so v svojem smučarskem znanju tako napredovali, da jim tudi sneženje ni predstavljalo večjih težav. Po že utečenih popoldanskih aktivnostih smo večer zaključili z učenjem cirkuških spretnosti.

 

3. DAN:

Zjutraj smo se odpravili na smučišče Soriška planina. Z različnimi vajami smo utrjevali svoje smučarsko znanje. Popoldan so ponovno sledile aktivnosti po skupinah. Učenci so zelo uživali.

  

2. DAN:

Prebudili smo se v čudovito sončno jutro in se po zajtrku odpeljali na smučišče Senožeta. Popoldan smo se udeležili različnih dejavnosti: pohod do Hudičevega mostu v Stari Fužini, lokostrelstvo in nordijska hoja. Učenci so danes med drugim pisali tudi pismo prijatelju in nastal je ta zapis o smučanju: V ponedeljek nisem nič znal, dvajsetkrat sem padel, danes mi gre zelo dobro, samo trikrat sem padel, tako da se veselim jutrišnjega dne.

   

1. DAN:

Za nami je prvi dan na snegu. Najprej smo opravili preizkus znanja smučanja in se razvrstili v skupine. Po kosilu smo se namestili v sobe in spoznali hišni red. Trenutno imamo predavanje o varnosti na smučišču. Po večerji sledi nočni pohod okoli jezera in spoznavni večer.

 

Objavljeno: 14 januarja 2019 , Avtor: Tjaša Končina