OBVESTILO ŠT. 3: OŠ Gradec v času pandemije (15. 3. 2020)

Nazadnje spremenjeno 26.3.2020 , ob 16:13 Urejal: alenka.zupancic

Spoštovani učenci in starši,

iz MIZŠ sem prejel navodilo, da vsem zaposlenim na OŠ Gradec (strokovnim in tehničnim delavcem) v naslednjem tednu odredim 5-dnevno odsotnost z nadomestilom plače skladno s 50. členom KPVIZ. To pomeni, da bodo v tednu med 16. 3. in 20. 3. 2020 vse šole (matična in POŠ) OŠ Gradec zaprte – dela ne bomo opravljali.

Za teden, ki se začne s 23. 3. 2020, pripravljamo navodila za delo učencev doma. Navodila boste prejeli bodisi po elektronski pošti bodisi bodo objavljena v spletnih učilnicah – več navodil konec prihajajočega tedna.

Vse starše pozivam, da se skupaj z našimi učenci dosledno držite navodil vlade RS, NIJZ-ja in MIZŠ-ja, predvsem glede druženja na igriščih naših šol. Bodimo zelo odgovorni in v največji možni meri skrbimo zase in vse tiste, s katerimi smo v stikih. Ne hitimo, raje se umirimo, zadihajmo in okrepimo svoj imunski sistem. 

Dragi učenci, predlagam vam, da naslednje dni namenite branju knjig, preglejte ter ponovite že predelano učno snov ter se pogovarjajte in razmišljajte tudi o prijetnih temah. Predvsem pa bodite odgovorni, upoštevajte navodila staršev in ostanite doma.

Damjan Štrus, ravnatelj

Objavljeno: 15 marca 2020 , Avtor: Jana Isoski