H_ Obvestilo

Nazadnje spremenjeno 21.5.2020 , ob 7:17 Urejal: alenka.zupancic

Spoštovani starši!

V ponedeljek, 18. maja 2020, se bo v vzgojno-izobraževalnih ustanovah ponovno pričel pouk za učence I. triade. Učenec za vstop v šolo potrebuje podpisano izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo (lahko jo razredničarki pošljete tudi elektronsko).

Vsako jutro vas bo na šolskem igrišču počakal dežurni učitelj, ki bo učence spuščal v šolo posamezno. Učenec se preobuje v šolske copate pred svojim razredom, čevlji ostanejo na hodniku, oblačila pa odnese s seboj v razred.

Jutranje varstvo bo potekalo od 7. ure dalje, ostali otroci pa pridejo v šolo med 7.30 in 7.55. Točno ob osmi uri se bodo šolska vrata zaprla.

V šolske prostore lahko vstopajo samo učenci in zaposleni na OŠ Gradec.

Kombi bo zjutraj vozil po ustaljenem urniku; popoldne pa bo izpred šole odpeljal ob 15. uri v smeri Bitiče in ob 15.15 v smeri Sp. Hotič.

V ponedeljek naj učenci prinesejo s seboj vse šolske potrebščine, plastenko vode brez okusa, podpisano podlago za sedenje na prostem (armaflex) ter zelo veliko vrečko – vse stvari bodo puščali v šoli. Domov ne bodo nosili ničesar. V tem času tudi ne bo domačih nalog.

Ker bo del pouka potekal na prostem, naj v šolo prihajajo v športnih oblačilih. Potrebna bo zaščita pred klopi in tudi pred sončnimi žarki. V šoli smo poskrbeli za zaščito pred klopi. V kolikor pa ne želite, da učiteljice poskrbimo za zaščito vaših otrok, naj učenci prinesejo s seboj svoje mazilo proti klopom. Za zaščitni faktor pred soncem pa ostaja enako, vsak ima svojega.

Tudi v času OPB bodo učenci večino časa preživeli zunaj na prostem, zato naj bo vremenu primerna tudi njihova obutev. In ne pozabite na dežnike, ko bo deževalo!

Prtički za malico ostanejo doma. V šoli jih bodo nadomestile brisačke za enkratno uporabo.

Starši, ki boste po svojega otroka prihajali v šolo, ga počakate v primerni razdalji na šolskem igrišču.

 V šoli bomo poskrbeli, da se bodo učenci počutili varno, prav tako pa od vas pričakujemo, da boste tako kot doslej dosledno upoštevali ukrepe za preprečevanje širjenje epidemije – SKUPAJ ZMOREMO.

                                                                                                            Veselimo se srečanja z vami, dragi učenci!

Učiteljice POŠ Hotič

Objavljeno: 14 maja 2020 , Avtor: Elizabeta Bučar