Obvestilo

Nazadnje spremenjeno 16.10.2020 , ob 16:50 Urejal:

Spoštovani starši,

za učence predmetne stopnje bomo od ponedeljka, 19. oktobra 2020, izvajali delo na daljavo.

O prekinitvi dela na daljavo in vrnitvi v šole vas bomo obvestili na enak način kot sedaj: na spletni strani šole in s sporočilom vašega razrednika.

Delo na daljavo bo potekalo v aplikaciji Teams. Učenci so prejeli uporabniško ime (šolski e-naslov) in geslo. Do ponedeljka skupaj z učenci preverite:

  • ali znajo učenci vstopiti v aplikacijo,
  • ali šolski elektronski naslov deluje,
  • ali znajo učenci pogledati elektronsko pošto in nanjo odgovoriti.

Pouk na daljavo bo potekal po urniku, ki tudi sicer velja v šoli od 1. 9. 2020 – naslednji teden je 8. teden (sodi teden; na sode tedne imamo urnik B, na lihe tedne pa urnik A). Učenci se naj držijo ur in opravljajo naloge, ki jih bodo dobili pri posameznem predmetu, glede na dani urnik.

Po urniku bo potekal tudi pouk obveznih in neobveznih izbirnih predmetov. Prosim, da so učenci pozorni na izbirne predmete in vestno opravljajo naloge tudi pri teh predmetih.

Prosim, da so učenci pozorni tudi na nadomeščanja, ker bodo v primeru, da bo kakšen učitelj odsoten (bolniško ali zaradi drugačne delovne razporeditve), zanj določeno nadomeščanje.

Prosim tudi, da učenci ne sledijo pouku zgolj dopoldne, ampak učenju in domačim nalogam posvetijo tudi popoldneve (tako kot to počnejo sicer v času, ko pouk poteka v šolah).

Sistematske zdravniške preglede bomo izvajali po zastavljenem letnem delovnem načrtu:

  • v sredo, 21. oktobra 2020, za 6. a in
  • v petek, 23. oktobra 2020, za 6. b.

Podrobnejša navodila boste starši učencev prejeli v ponedeljek, 19. oktobra 2020.

Prehrano smo na šoli odjavili za vse učence predmetne stopnje. Ko se bodo učenci vrnili nazaj v šolo, bodo avtomatsko prijavljeni na vse obroke, na katere so bili prijavljeni do 19. 10. 2020.

Prosim, da skrbite zase in drug za drugega. Želim vam, da ostanete zdravi.

V imenu vseh zaposlenih na OŠ Gradec vas lepo pozdravljam.
Damjan Štrus
Ravnatelj

Objavljeno: 16 oktobra 2020 , Avtor: Anja Knežević