Vabilo

Nazadnje spremenjeno 11.11.2020 , ob 15:59 Urejal:

Spoštovani starši, dragi učenci!

Kljub daljavi med nami želimo prostovoljci OŠ Gradec, ki smo tudi gonilna sila projekta Generacije generacijam, nadaljevati s svojim prostovoljskim delom. Tako smo se vključili v akcijo, o kateri lahko več preberete na spletni strani in katere povezavo vam pošiljava v nadaljevanju. Gre za zelo preprosto in zelo srčno akcijo, v kateri bomo lahko kljub neosebnemu stiku razveselili osamljene starejše ljudi, ki bivajo v domovih in centrih za starejše po Sloveniji in marsikdo od njih nima niti svojcev in prijateljev, da bi jih kdaj razveselil.

Cilj akcije, v katero smo se vključili, je zbrati 21 tisoč prazničnih voščil za 21 tisoč starejših. Vse, kar vas prosiva, je, da napišete voščilnico ali kratko pismo z lepimi željami in pozitivnimi mislimi. Pomembno je, da je napisano čitljivo, da so črke dovolj velike in berljive. Voščilnico oz. pisemce izdelajte po svojih zamislih. Velikost, barva, oblika so prepuščeni vaši domišljiji in kreativnosti. Na voščilo narišite ali nalepite kaj lepega. Tudi najmlajši s pomočjo vas, staršev, lahko izdelajo prelepe voščilnice.

Zelo veseli bova, če vam uspe že v tem tednu oz. čimprej, saj bova vaše izdelke zbrali in jih najkasneje do 1. 12. 2020 poslali naprej, od koder bodo potovali do ljudi, ki so jim voščila namenjena. Prepričani sva, da jih bomo tudi s tako majhno pozornostjo zelo osrečili.

Prosiva vas, da izdelana voščila pošiljate kar na domači naslov:

Aleksandra Krnc, Ponoviška cesta 6, 1270 Litija

Cilj je zbrati 21 tisoč prazničnih voščil za 21 tisoč starostnikov

Iz srca hvala za vaše sodelovanje in pomoč tistim, ki nas potrebujejo.

Ostanite zdravi!

Mentorici: Aleksandra Krnc in Andreja Bregar Rop

Objavljeno: 4 novembra 2020 , Avtor: Anja Knežević