Vabilo: Božičkova pošta

Nazadnje spremenjeno 7.12.2021 , ob 12:54 Urejal: Anja Knežević

BOŽIČKOVA POŠTA ❄⛄❄

Spoštovani učenci in starši!

V tem mesecu se pridružujemo akciji Pošte Slovenije »Božičkova pošta«. Projekt je namenjen pomoči starostnikom, ki živijo v revščini, osamljeni …

Prijazno Vas vabimo, da se pridružite projektu. Preprosto tako, da vzamete v roke pisalo in strnete lepe misli, namenjene tem ljudem, ter jih zapišete. Svoje pismo opremite s kakšno ilustracijo, primerno za decembrski čas.

Vaša pisma zbiramo do petka, 17. 12. 2021, v tajništvu šole. Če ste v tem tednu doma zaradi karantene, bolezni, pa jih preprosto pošljite na naslov šole, Bevkova ulica 3, Litija.

Zbrana pisma bomo poslali Božičku, od koder bodo potovala do starostnikov, ki so jim namenjena. Za vsako prispelo pismo bo pošta del sredstev namenila Humanitarčku (projekt Vida).

Vsem otrokom podarjajo virtualno pravljico Najprisrčnejši velikan, ki jo izvaja Lutkovno gledališče Ljubljana. Pravljica bo na ogled od 20. decembra do 5. januarja 2022. Do nje boste lahko dostopali preko spletne strani www.posta.si/bozickova-posta

Še enkrat se bo potrdilo, da smo šola s srcem, saj v tem mesecu potekata kar dve dobrodelni akciji – poleg akcije za živali, zdaj še Božičkova pošta.

Hvala iz ♥ vsem, ki si boste vzeli nekaj minut in svoje prijazne misli strnili na papir in nekomu privabili toplino v srce in nasmeh na obraz.

Za projekt Generacije generacijam in prostovoljce OŠ Gradec,

Aleksandra Krnc

Objavljeno: 5 decembra 2021 , Avtor: Anja Knežević