LŠN, ŽUSTERNA, 10. 10. 2022

Nazadnje spremenjeno 14.10.2022 , ob 0:07 Urejal: Judita Nemeček

4. DAN LŠN: ČETRTEK, 13. 10. 2022

Po jutranji telovadbi in zajtrku smo tudi danes odšli na plavalni tečaj.Po kosilu smo izvedli tehniški dan: na obali smo nabrali kamenje, ga pobrusili in ga poslikali z morskimi motivi. Zvečer smo se odpravili do športnega parka Bonifika. Utrujeni smo se vrnili v hotel.
V LŠN smo se imeli zelo lepo, jutri pa se že veselimo prihoda domov.

3. DAN LŠN: SREDA, 12. 10. 2022

Za nami je tretji dan. Po jutranji telovadbi in dopoldanskem plavanju smo domačim napisali razglednice. Popoldne smo zopet preživeli v bazenu. Po večerji pa smo odšli na sprehod do Kopra in si privoščili sladoled.

2. DAN LŠN: TOREK, 11. 10. 2022

Za nami je drugi dan letne šole v naravi. Že pred osmo uro zjutraj smo se razgibali na hotelski terasi. Po zajtrku smo se v dveh skupinah odpeljali z ladjico v Piran. Ogledali smo si znamenitosti mesta in akvarij. Po kosilu smo uživali na morski obali, najbolj pogumni pa so celo zaplavali v morju. Po popoldanskem plavanju in večerji smo še enkrat odšli v bazen in zaplavali pod žarometi.

Prvi dan v Žusterni smo preživeli zelo lepo. Po plavanju v dopoldanskem času smo se namestili po sobah in pojedli kosilo. V prostem času smo se še malo bolje spoznali. Popoldne smo se ponovno podali na plavanje. Po večerji smo si ogledali kratek video o pravilnih plavalnih tehnikah. Dan je bil naporen in utrujeni smo zaspali.

Objavljeno: 10 oktobra 2022 , Avtor: Judita Nemeček