OBVESTILO: 1. šolski dan

Nazadnje spremenjeno 30.8.2023 , ob 8:07 Urejal: alenka.zupancic

SKUPNE INFORMACIJE ZA MATIČNO IN PODRUŽNIČNE ŠOLE (POŠ)

 Prvi šolski dan, 1. 9. 2023, bosta malica in kosilo organizirana za vse prijavljene učence.

 Na vseh šolah bo – za učence od 2. do 5. razreda – organizirano podaljšano bivanje, jutranje varstvo pa bo potekalo od 6. ure dalje.

 Pouk bo potekal po naslednjem razporedu: prvi dve uri bodo učenci preživeli s svojim razrednikom, nato pa bo sledil pouk po urniku do vključno 5. učne ure. Predmetov in dejavnosti, ki so na urniku po 5. učni uri, ta dan ne bomo izvajali.

 MATIČNA ŠOLA

 Prvi šolski dan učenci od 6. do 9. razreda pričenjajo ob 8.00 (zberejo se pred glavnim vhodom šole), učenci od 2. do 5. razreda pa ob 8.30 (tudi oni se zberejo pred glavnim vhodom šole).

 Vsi učenci morajo imeti s seboj šolske copate. Učenci od 2. do 5. razreda prinesejo poleg copat tudi vse šolske potrebščine, ki jih bodo ta dan skupaj z razredničarko preverili in uredili. Učenci predmetne stopnje (6.-9. razred) prinesejo s seboj potrebščine, ki jih bodo po urniku potrebovali. Urniki za učence bodo objavljeni v sredo, 30. 8. 2023, v Lopolis-u.

Prevozi bodo 1. šolski dan potekali po naslednjem voznem redu: jutranji prevozi iz smeri Senožeti in Kresnic: 7.25, iz smeri Sava: 7.00, iz smeri Konj- Boltija: 7.35. Po končanem pouku bo prvi šolski dan organiziran prevoz le po 5. učni uri: v smeri Senožeti ob 12.45, v smeri Ponovič ob 12.40. Za učence predmetne stopnje, ki koristijo prevoze na Golišče, v Zg. Jevnico in Kresniški Vrh, bodo prevozi organizirani enako kot v preteklem šolskem letu.

PODRUŽNIČNE ŠOLE

Na podružničnih šolah se bo pouk, kot običajno, pričel ob 8.00 za vse učence od 2. do 5. razreda oz. do 9. razreda na POŠ Vače.  Učenci od     2. do 5. razreda naj s seboj prinesejo copate ter vse podpisane šolske potrebščine, ki jih bodo ta dan skupaj z razredniki pregledali in uredili. Učenci od 6. do 9. razreda POŠ Vače prinesejo copate in potrebščine za predmete, ki jih imajo na urniku 3., 4. in 5. šolsko uro.

Prevozi bodo za učence POŠ Vače in POŠ Jevnica potekali po enakem voznem redu kot v preteklem šolskem letu.

Za učence POŠ Hotič je odhod šolskega kombija ob 15.00. Za učence POŠ Kresnice ob 14.30.

Vsem skupaj želimo lep začetek novega šolskega leta.

 

Objavljeno: 29 avgusta 2023 , Avtor: Jana Isoski